FAIR-O-METER 2020: INVULLEN TUSSEN OKTOBER EN DECEMBER

In oktober lanceren we de nieuwe Fair-O-Meter. De Fair-O-Meter is voortaan de tweejaarlijkse herbevestiging van de titel FairTradeGemeente. Het is een handig instrument om het gemeentelijk engagement op vlak van eerlijke handel te meten. In deze editie rapporteren gemeenten over het jaar 2019 en 2020. Meer info en alle details binnenkort!

• De Fair-O-Meter dient voortaan als herbevestiging van de titel FairTradeGemeente (zoals het vroegere herbevestigingsdocument). Een herbevestiging doen we voortaan om de twee jaar, jullie moeten de Fair-O-Meter dus tweejaarlijks invullen. In 2019 gaven jullie de gegevens van 2018 door. Dit jaar rapporteren jullie dus over 2019 én 2020.
  • 2020 is wegens corona een uitzonderlijk jaar, we houden uiteraard rekening met het feit dat er minder acties en events georganiseerd werden.
  • Meer info volgt in de eerste weken van oktober.